به گزارش روابط عمومی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، مهدی جمالینژاد در نشست خبری نوزدهمین جشنواره ملی فنآفرینی شیخ بهایی بر نقش همدلی و همراهی مدیران در پیشبرد امور و توسعه فناوری تأکید کرد و اظهار کرد: اهمیت موضوع فناوری در مدیریت شهری و توجه به نوآوری در استان اصفهان به اندازهای بالاست که حتی مشاوران ویژه برای این حوزه در نظر گرفته شدهاند، زیرا باور ما این است که تنها با درک مشترک از نوآوری، میتوان پیشرفت را رقم زد.
وی با اشاره به جایگاه تاریخی اصفهان در عرصه علم و اندیشه اظهار کرد: این استان همواره مهد اندیشمندان و حکیمانی چندوجهی در علوم مختلف بوده است. امروز نیز باید با همان باور، فناوری و نوآوری را نه به عنوان یک انتخاب، بلکه به عنوان ضرورتی انکارناپذیر در حل مسائل جامعه بدانیم. استاندار اصفهان با اشاره به اقدامات برنامهریزی شده در حوزه اقتصادی گفت: برای نخستین بار یک قاب اقتصادی با هدف اثبات توانمندیهای فناورانه در استان طراحی شد، چراکه در جنگ اقتصادی کنونی، فناوریها و نوآوریها ابزار اصلی تأمین امنیت ملی هستند. بخش مهمی از این قاب نیز مربوط به شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان و توسعه فناوری است. البته محور دیگری از این قاب هم به سرمایهگذاری مربوط میشود که نکته مهمی است. بدون حضور قدرتمند در این حوزهها، در مذاکرات بینالمللی، در موازنه قدرت و حتی در توسعه داخلی، دچار ضعف خواهیم شد. بر این اساس، جشنواره شیخ بهایی باید نقش فعالی در شناسایی و معرفی برترینها ایفا کند، چراکه قدرت فناوری، برگ برنده دیپلماسی ما خواهد بود.
جمالینژاد با اشاره به سه مسیر اصلی در برنامه توسعه اقتصادی استان برای بازه زمانی ۱۴۰۴ تا ۱۴۰۷ ادامه داد: افزایش تولید ناخالص داخلی، جذب سرمایه و افزایش صادرات، و تربیت نیروی انسانی توانمند سه محور کلیدی این برنامه هستند که در تحقق آنها، فناوری نقش کلیدی دارد. هدفگذاری برای رشد اقتصادی هشت درصدی تا سال ۱۴۰۷ صورت گرفته و سرمایهگذاریهای هدفمند در حوزههایی نظیر انرژی نیز برنامهریزی شده است. طبق محاسبا انجام شده برای دستیابی به رشد اقتصادی هدفگذاریشده، رقم ۱۳۷۹ هزار میلیارد تومان باید محقق شود.
وی تأکید کرد: در مسیر دستیابی به این اهداف، فناوری و نوآوری جایگاه ویژهای دارند. تعریف دقیق فناوریهایی که میتوانند ارزش افزوده ایجاد کنند، بهرهگیری از ظرفیتهای هوش مصنوعی، ورود به بازارهای فرامنطقهای و تشکیل شبکه منسجم پژوهشگران و فناوران از جمله اقدامات کلیدی در این مسیر است.
استاندار اصفهان گفت: جشنوارههایی نظیر جشنواره شیخ بهایی باید با جدیت، بستر تحقق این اهداف را فراهم کنند. این رویداد نهتنها باید به شناسایی کسبوکارهای فناور و آماده برای ورود به بازار ملی و بینالمللی کمک کند، بلکه باید نقش خود را در توسعه پایدار و حل مسائل استان نیز ایفا کند. پیوند میان ایدهپردازان، مبتکران و فعالان اقتصادی، ترویج فرهنگ خلاقیت و کارآفرینی فناورانه و تقویت امید و خودباوری در میان جوانان از جمله ظرفیتهای مهم این جشنواره است.
جمالینژاد با اشاره به اقدامات حمایتی دولت در راستای حمایت از شرکتهای دانشبنیان و خلاق گفت: با استقرار دفتری ویژه در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، برنامهای مستمر برای پیگیری ارتباط با مهمانان داخلی و خارجی جشنواره طراحی شده است. این دفتر، نماد تعهد دولت برای حمایت از زیستبوم نوآوری و فناوری در استان خواهد بود و پیام روشنی برای فعالان این حوزه به همراه دارد.
تعداد بازدید : ۱۴ تاریخ: 1404/02/21
پربازدیدترینها
درحال حاضر کامنتی ثبت نشده است.
ظرفیت ویژه جشنواره شیخبهایی در توسعه پایدار و حل مسائل استان
نشست خبری نوزدهمین جشنواره ملی فنآفرینی شیخ بهایی با حضور استاندار، رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفه…دفتر ویژه استاندار در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان افتتاح شد
برای اولین بار در کشور دفتر ویژه استاندار در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان افتتاح شد. این اهداف کلیدی…